Morgan Storm & KIVAS – en ny skiva som verkligen kan rekommenderas

Första fullängdsskivan från Morgan Storm & KIVAS, som är en ny varm bekantskap på den svenska pophimlen. Det handlar om en riktigt bra pop- och rockplatta, typ inkluderat med extra allt. Alltså harmoni i melodierna, texter som sticker ut och på det till och med en aptitretande hammondorgel.

Jag vet i ärlighetens namn inte mycket om det här bandet, men det låter mer än proffsigt med lite drag av Staffan Hellstrand, Dan Hylander och Eldkvarn. Lägg därtill lite mer sväng och fart än nämnda jämförelseobjekt.

Några av de bättre låtarna, alltså rekommenderade lyssningsobjekt, är ”Skärvor” och ”Digital istid”, men egentligen är det här en ovanligt jämn skiva. Hittar egentligen inte ett enda spår som sticker ut åt det negativa hållet.

Sammanfattar med att säga att det inte behöver skrivas mer om Morgan Storm & KIVAS än att detta rekommenderas mycket, mycket och att ”Vind för våg” måste avnjutas. Plus även till Nina Storm och Anna-Maria Eklöw som sjunger lite där i bakgrunden, men gör det med den äran.

Ja, men det här var en trevlig historia. Det är bara så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: