Lägg Silverstring Farm på minnet!

DAGENS BÄSTA TIPS!

Här kommer några rader om Silverstring Farm och deras försmak av kommande fullängdaren, som kommer senare under 2023. Det handlar alltså om en rutinerad duo, som består av Sven Ingvars-bassisten Stefan Deland och Tommy Linell – och som även har ett internationellt skivkontrakt i bakfickan.

Försmaken i det här fallet består av två lugna låtar, lite avskalad gitarrpop om du frågar mig och kanske med lite smak av americana och country. Hur som helst en försmak som heter duga och som förmodligen – om nu radiomedia vaknar – kommer att spelas rätt ofta framöver. Så bra låter det nämligen.

”On A Winters Night Like This” och ”I`ve Heard Them Songs” heter låtarna, som blir offentliga lite senare den här veckan. I alla fall är det mycket, mycket bra. I alla fall om du gillar en sprucken stämma, som faktiskt påminner en hel del om inte helt obekante Johnny Cash!

Jag ser redan fram emot en fullängsskiva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: