Denna dagen i mitt liv…

Onsdag den 11 januari 2023:

I dag har det varit fullt upp.

Skjutsade hustrun till jobbet 05:40. Skitväder. Mest snö i landet har kommit senaste dagarna i Örnsköldsvik, vilket riksmedia knappt har nämnt. Tänk om den här snön hade kommit i någon av storstäderna söderut…

Hur som helst: Berlin var på benen tidigt i dag, inklusive tvättstugan och hämtning av två barnbarn på förskolan. Dessutom en liten promenad i snudd på ösregn. Halkade mig fram i drygt 40 minuter och fick även dessutom en nedstänkning av en mindre nogräknad bilist.

Väl hemma på kvällskvisten öppnades dagen post, inkluderat ett antal alster som jag inom en snar framtid ska börja recensera här. Bland annat David Crosby. Ja, även två skivor från en skotte som heter Ali Thomson och en gammal cd med britterna The Searchers.

Fick även ett snack i tvättstugan med Oscar Steen, svensk mästare med MoDo Hockey senast det begav sig.

Väntar nu på tv-sändning från MoDos bortamatch mot Södertälje. Må det gå vägen även i kväll. Då blir det en fulländad onsdag.

Trevlig afton tillönskas från Berlin, inklusive en god morgondag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: