Julen kom tidigt till Berlin…

Bara några rader om Beach Boys och deras senaste samling – ”Sail on sailor”. En fullmatad box med sex cd och bok eller fem LP-skivor, plus en vinyl-sjua och bok. Ingen billig historia, men likväl värda varenda krona. Inkluderat finns en massa alternativa versioner från två skivor, utgivna i början på 70-talet, plus outgivet – inte minst en live-upptagning från Carnegie Hall.

Samma dag uppenbarade sig även Brian Wilsons delikatess från dokumentärfilmen om hans liv, ”Long promised road”. En LP utgiven i 2 000 exemplar i blå vinyl och nu på plats hemma hos Berlin.

Som sagt: Julen kom tidigt i år.

Till sist bara en påminnelse: Vad du än gör missa INTE Richie Mayers delikatess – ”The inn of temporary happiness”. Fräsch powerpop när den är som bäst och med toner från 60-talet svävande över hela anrättningen. Det bästa Berlin har hört på länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: