Jordi Baizan, Texasbo som ger mersmak

Jordi Baizan är bevis på hur mycket god musik som strömmar ut ur högtalarna på andra sidan Atlanten, men som tyvärr blir oupptäckt för den stora massan på den här sidan det stora havet. Hade Texasbon varit svensk hade han förmodligen varit stor och medverkat i tv, morgonsoffor och en hel del annat medialt.

På amerikanens senaste skiva handlar det om toner som lika gärna hade kunnat varit James Taylor, Simon & Garfunkel eller någon annan storhet, en musiker och låtskrivare som gör lugn och harmonisk gitarrpop och till detta berättande texter från en röst som verkligen är lite utöver det vardagliga.

Sammanlagt elva låtar inkluderas på ”The love in you”, där några sticker ut lite extra, typ inledande ”Palm reader” och titellåten. Den senare med ett skönt aptitligt pianokomp i bakgrunden.

En ny bekantskap, som Berlin kommer att hålla koll på från och med nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: