Dags att upptäcka den här skivan och Göteborgsbandet My Sweet Punch

DAGENS MUSIKTIPS!

Ännu en överraskning från fenomenala Hemifrån och Paraply Records. Ett Göteborgsband jag aldrig hade hört talas om – My Sweet Punch. Thomas Pontén (Little Green och Love On Drugs) finns med här också och med bandet serverar han pop med refräng och harmoni. Inkluderat finns även flera låtar som egentligen är för bra för att inte höras. Jag tänker på inledande ”All I need is love”, ”They tell me” och ”Scream”, en slags lättillgänglig indiepop med gitarrer som hela tiden låter uppkäftiga, men samtidigt harmoniska.

Sammanfattning av My Sweet Punch och deras ”2” blir helt enkelt frågan varför jag inte har hört det här mycket tidigare?

Dessutom finns en liten Beatles-stämning över hela anrättningen, som samtidigt andas massor av harmoni, till och med så det räcker och blir över. Lyssna bara på mjuka ”Afternoon in december”. Lysande toner i all sin enkelhet. Dessutom fin sång. Jag är imponerad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: