Bara några rader om Jack Tempchin

DAGENS BÄSTA MUSIKTIPS!

Jag måste erkänna att jag aldrig har varit någon större reggaefantast, men när rutinerade Jack Tempchin ger sig in i leken blir det åtminstone spännande, roligt och välspelat. På ”Always magic” bjuder Reggae Jack på en knapp halvtimme jamaicanska toner, både gammalt och nytt från egen penna och tillsammans med Gary Nicholson. Inget på den här skivan når dock upp till vad den här legenden har gjort tidigare med Eagles och Glenn Frey – och många andra. Jag menar, det handlar trots allt om mannen bakom ”Alreday gone” och ”Peaceful easy feeling”.

Hur som helst måste jag väl också erkänna att det svänger ut av tusan och att det inkluderas rytmer som borde göra en och annan lyssnare knäsvag. Dessutom finns ”More and less” med, en låt som förmodligen hamnar på min Spotifylista.

Gubben Tempchin kan leverera och gubben Berlin kan till och med ta till sig lite reggae. Åtminstone när det låter så här pass bra och annorlunda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: