Först ut av de underskattade: Stephen Bishop

Det finns många underskattade artister. STEPHEN BISHOP är en av dem. Amerikanens senaste skiva – ”We´ll talk about it later in the car” – är musik som skulle ha toppat listor sju dagar i veckan. I alla fall förr.

Jag är ingen som propagerar för Spotify. Tvärt om egentligen, även om det där som börjar på S och slutar på Y faktiskt har sina fördelar. I alla fall kan den som känner sig intresserad söka sig fram – och kolla in låtar med Stephen Bishop som ”On and on”, ”Animal house” och inte minst ”One in a million girl” från senaste skivan.

Nya skivan innehåller också pärlor från San Diego-mannen, ungefär i rakt nedstigande Beatles-led. Det handlar om harmoni, refränger, underfundiga texter och sång från en 68-åring som fortfarande platsar i den högre divisionen.

Nog nu om det. Det här var bara en av de underskattade. Det kommer fler i samma kaliber. Var så säker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: