2/9 2020: Sommaren är kort…

Sommaren är snart ett minne blott. Det är snart dags att plocka fram varmare kläder. Lite roligare är det att summera sommarens musik, som lite ovanligt nog inte har spelats lika frekvent som vanligt hos Berlin. Vad det beror på vete sjutton. Kanske stavas det Covid 19.

Hur som helst, här och nu vill jag bara slå på stora trumman för WARREN WIEBE, förmodligen en av de mest underskattade artisterna någonsin. Dessutom utrustade med den vackraste rösten, även om CARL WILSON, CHRISTOPHER CROSS, TIMOTHY B SCHMIDT och några till får ursäkta. Mannen i fråga finns på Spotify och har dessutom begåvats postumt med en skiva i eget namn, tack vare suveräna spanjoren GABRIEL RAYA och hans bolag Contante Sonante. Om röster kan påverka så är det en bra sammanfattning av just den här artisten, som funnits i mina hörlurar större delen av den här sommaren. Vackert, vemodigt och sådant som fler bör lyssna på – och västkustrock i slowmotion när allt är som bäst.

Till sist: ingen sommar utan BEACH BOYS. Det är bara så.

Mer tips kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: